GÜN ORTASI

Survivor’da Kim Eleme Adayı Oldu? 27 Nisan 2024 Survivor’da hangi takım dokunulmazlık oyununu kazandı ve ilk eleme adayı kim oldu?

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı, Hangi Takım Aldı?

Survivor All Star’ın heyecan dolu 97. Bölümünde kıyasıya bir rekabet yaşandı! Kırmızı ve mavi takımın mücadele ettiği dokunulmazlık oyunu adeta nefes kesti. Parkurun en zorlu noktalarında ter döken yarışmacılar arasından galip çıkan takım, dokunulmazlığın yanı sıra İngiltere’ye gitme ödülünü de kucakladı. Kaybeden takım ise bir yarışmacıyı acımasız eleme potasına gönderdi. Heyecan dolu anların ardından haftanın birinci eleme adayı merak konusu oldu. Peki, Survivor eleme adayı kim oldu? Detaylar için takipte kalın!

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI, HANGİ TAKIM ALDI?

27 Nisan 2024’te yayınlanan Survivor All Star programında haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takımın kim olduğu açıklandığında buradan güncellenecektir.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

TV8’in fenomen yarışması Survivor 2024 All Star’ın bu haftaki dokunulmazlık oyununu kazanan takımın ismi ve diğer tüm detaylar güncellenene kadar buradan takip edebilirsiniz.

SURVİVOR ALL STAR 1. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Haftanın birinci eleme adayının kim olduğu ve ada konseyinde yaşanan gergin anlar için haberimizi güncelleyeceğiz. Survivor All Star tutkunları için heyecan dolu anlar kaçırılmayacak!

Yarışmacılar arasında kademe kademe yaşanan sürpriz dolu hareketlerin sonucunda Mavi takımdan Berna veda etti. Önceki haftalarda da Mavi takımdan Yaman ve Poyraz’ın elenmesiyle dengeler değişti. Bu durumu dengelemek adına Mavi takıma bir kadın yarışmacının geçmesi kararlaştırıldı ve bu isim de Merve oldu. Takımların yeni kadroları ve gelişmeleri takip edip yarışmacıların performansını yakından gözlemlemeye devam edeceğiz. Takım ruhunu merakla bekleyenler için gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu