GÜN ORTASI

Karşıyaka Stadı Projesi’nin Başkan Kasapoğlu’ndan Gelen En Son Açıklaması: Temel Atıldı, Yapımı Neden Durdu?

Kasapoğlu’dan Karşıyaka Stadı Açıklamaları: “Biz Yaparız!”

Son günlerde gelen açıklamalarla gündeme oturan Karşıyaka Stadı hakkındaki soruları cevaplayan Kasapoğlu, Türkiye’de yapılan modern tesislerin ve statların sayısına dikkat çekerek, İzmir’e 2 stadın tamamlandığını vurguladı. Göztepe ve Alsancak statlarının İzmir’in hayalini gerçekleştirdiğini belirten Kasapoğlu, pandemiye rağmen bu hedeflere ulaşıldığını söyledi.

Kasımpaşa’dan temel atma törenine katıldığı Karşıyaka Stadı’nın inşaatının durdurulduğunu ifade eden Kasapoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının tutumunu sorguladı. Yapılan yatırımların izlerinin hala durduğunu belirten Kasapoğlu, projelerin niçin gerçekleşmediği ile ilgili sorulara yanıt beklediğini dile getirdi.

Kasımpaşa, hizmet etmenin ve üretmenin herkesin harcı olmadığını belirtirken, mevcut büyükşehir adayının Göztepe Stadı’nı eleştirmesine tepki gösterdi. Karşıyaka’ya yapılan hizmetlerin ne olduğunu sorgulayan Kasapoğlu, havuz, spor sahası, tenis kortu gibi alanların ne durumda olduğunu eleştirdi.

Projenin Karşıyaka Stadı ile neler sağlayabileceğine odaklanılması gerektiğini vurgulayan Kasapoğlu, “bizim belediyecilik referansımız yaptıklarımız, bizimkiler vaat değil” diyerek sözlerini noktaladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu