BEŞİKTAŞ

Omar Colley, golcü stoper kimliğine devam ediyor ve fileleri havalandırmaya devam ediyor!

Beşiktaş, Çaykur Rizespor’u Zorlu Maçta 3-2 Mağlup Etti!

Beşiktaş, Süper Lig’in 35. haftasında Çaykur Rizespor’u ağırladı ve nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Siyah-beyazlı ekip, mücadeleden 3-2 galip ayrılarak önemli bir zafer elde etti.

Maçın hemen başında Çaykur Rizespor’un golüne yanıt veren Beşiktaş, sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı. 7. dakikada Colley, 65. dakikada Rashica ve 90+7. dakikada Worrall’ın attığı gollerle Beşiktaş üç puanı hanesine yazdırdı. Çaykur Rizespor’un golleri ise 5. dakikada Olawoyin ve 68. dakikada Emirhan Topçu’dan geldi.

Maçın yıldızı olan Omar Colley, attığı golle dikkatleri üzerine çekti. Bu sezon Süper Lig’de en fazla gol atan savunma oyuncusu unvanını elde eden Gambiyalı stoper, Beşiktaş’ın başarısında büyük rol oynadı. Colley, ayrıca Konferans Ligi elemelerinde de Dinamo Kiev maçında fileleri havalandırmıştı.

Ancak Beşiktaş için olumsuz bir gelişme de yaşandı. Genç yıldız Semih Kılıçsoy ve Omar Colley, maçta sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Bu nedenle, iki futbolcu gelecek haftaki Alanyaspor deplasmanında forma giyemeyecek. Beşiktaş, zorlu mücadelede aldığı galibiyetle şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu