BEŞİKTAŞ

Jonas Svensson: Savaşın Son Anına Kadar Direndik

Beşiktaş, Çaykur Rizespor’u 3-2 Mağlup Etti – Jonas Svensson’dan Değerlendirme

35. haftada Süper Lig’de Beşiktaş, sahasında Çaykur Rizespor’u 3-2 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maç sonrası basının karşısına çıkan Jonas Svensson, karşılaşmayı değerlendirirken önemli açıklamalarda bulundu.

‘Domine Ettiğimiz Bir Maçtı’

Jonas Svensson, “Domine ettiğimiz bir maçtı. Özellikle ilk yarıda maçı domine ettiğimizi söyleyebilirim. Fırsatlar yaptık. Rakip de duran toplardan etkili oldu. Hak ettiğimiz bir 3 puanı aldık. Son ana kadar savaştık. 3 puan aldık ve mutluyuz” dedi.

‘Doğru Yolda İlerliyoruz’

Svensson, takımın doğru yolda ilerlediğini vurgulayarak, “Beşiktaş zor bir sezon geçiyor ama şu anda doğru yoldayız. Ben de şahsen iyi yaptığımı düşünüyorum. Adaptasyonum iyi geçti. Daha da iyi olacağız” ifadelerini kullandı.

‘Taraftarımız Final Yolunda Bize Destek Sağlıyor’

Türkiye Kupası’nı kazanmayı hedeflediklerini belirten Svensson, “Şu anda bu çok önemli maça odaklanacağız. Taraftarımız da final yolunda bize destek sağlıyor. Umuyorum bu maçı da kazacağız” diye konuştu.

‘Serdar Hoca İyi Bir Hoca’

Svensson, hocası Serdar Topraktepe için de övgü dolu sözler sarf ederek, “Serdar Hoca iyi bir hoca. Ligdeki ve kupadaki son maçları oynayıp hocamızın desteğiyle başarılı olmak istiyoruz” şeklinde değerlendirmede bulundu.

‘Gelecekte Türkçe Konuşacağım’

Türkçe konuşarak sözlerini tamamlayan Svensson, “Bazen ben utanıyorum. Ama ben çok mutluyum. Takım kazandı. Gelecekte inşallah Türkçe konuşacağım” diyerek Türk futboluna olan adaptasyonunu da vurguladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu