TEKNOLOJİ

Elon Musk’ın kripto paralar üzerindeki etkisi devam ediyor

Elon Musk: Kripto Para Dünyasının Sesli Savunucusu ve Dogecoin Fırtınası

Bir internet Memeinden ilham alan kripto para biriminin sesli savunucusu olan teknoloji milyarderi Elon Musk, kripto para dünyasını sallamaya devam ediyor. Daha önce X hakkında geniş planlarını anlatan Musk, uygulamayı mesajlaşma haricinde bir çok şeyle donatmayı hedefliyor.

Bu hedefler arasında kripto paralar da yer alıyor. Hem SpaceX hem de Tesla, zaten dogecoin ödemelerini destekliyor. Bay Musk, açıklanmayan miktarda dogecoin sahibi olduğunu iddia ediyor ve 2021’de bu kripto paranın büyük bir çevrimiçi para birimi olma potansiyeline sahip olduğuna inanıyor.

SpaceX’in Marsta kalıcı bir insan kolonisi kurması durumunda, Musk’a göre dogecoin resmi para birimi olabilir. Bu iddialarla 2021’de Clubhouse uygulamasındaki Soru-Cevap oturumunda yer alan Musk, Dogecoin’in o yıl 0,70 doların üzerinde rekor bir fiyata yükselmesine de yardımcı oldu.

Elon Musk’ın ciddi anlamda Dogecoin hayranı olduğu aşikar. Dünyanın para birimi olma sözü henüz gerçekleşmemiş olsa da, Musk desteğini sürdürmeye devam ediyor. Kripto para dünyasında Musk fırtınası dinmek bilmiyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu