SPOR

Trabzonspor’un transfer listesinde Giorgos Masouras var mı? Kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Trabzonspor’dan gelen son dakika açıklaması burada!

Trabzonspor’un Giorgos Masouras’ı Transfer Edeceği İddiaları Yalanlandı!

Trabzonspor’un transfer gündemindeki isimlerden biri olarak öne çıkan Giorgos Masouras ile ilgili gelen haberler üzerine kulüpten yapılan açıklama, futbolseverleri heyecanlandırmıştı. Ancak son dakika gelişmesiyle birlikte Trabzonspor, Masouras transferiyle ilgili çıkan iddiaları yalanladı. Kamuoyuna yapılan duyuruda, Masouras transferiyle ilgili herhangi bir çalışma olmadığı vurgulandı.

Giorgos Masouras, 1 Ocak 1994 tarihinde Yunanistan’ın Kechrinia şehrinde dünyaya gelmiştir. Kariyerine Omonoia Kechrinias ve Apollon Smyrnis gibi takımların altyapısında başlayan Masouras, profesyonel kariyerinde ise Ilisiakos, Panionios ve şu an forma giydiği Olympiakos gibi takımlarda oynamıştır.

Milli takım kariyerine de önem veren Giorgos Masouras, 2015-2017 yılları arasında Yunanistan U21 takımında mücadele etmiş ve daha sonra A Milli Takım formasını da terletmiştir. Genç yaşına rağmen kariyerinde önemli basamaklar kaydeden yetenekli oyuncunun, futbol dünyasındaki geleceği merak konusu olmaya devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu