MANŞETLER

Yağmurlu hava uyarıları ardı ardına geliyor: Gök gürültülü yağmur, sel ve şiddetli rüzgar yaklaşıyor!

Bakan Özhaseki: Marmara ve Ege’de Fırtına Uyarısı!

Bakan Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu gece saatlerinden itibaren Marmara ve Ege Denizi’nde gök gürültülü ve sağanak yağışların, ülkenin iç ve batı kesimlerinde fırtınanın, Batı Akdeniz’de kuvvetli yağışların, Batı Karadeniz, Marmara, Batı Akdeniz ve Ege Denizi’nde fırtınanın beklendiğini ifade etti.

Vatandaşların Dikkatine:
Vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, kuvvetli rüzgar, hortum, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı meteorolojik veriler doğrultusunda hareket ederek dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini belirten Özhaseki, “Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün, ilgili kurumların ve yetkililerin uyarılarını dikkatle takip etmelerini istirham ediyorum.” ifadesini kullandı.

İstanbul Valiliği Sel ve Yıldırım Uyarısı Yaptı!

İstanbul Valiliği, bu gece saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirerek, sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

İstanbul Valiliği’nin sosyal medya hesabından, kent genelinde etkisini gösteren sağanak yağışla ilgili açıklama yapıldı. Paylaşımda, “Meteorolojiye göre, İstanbul’da bu gece saatlerinden itibaren beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadeleri kullanıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu