MAGAZİN

Suphiye Orancı’nın hayatı ve kariyeri hakkında bilmeniz gerekenler

Duygu Nebioğlu’nun Babalık Davası ve Anne Suphiye Orancı’nın Gizemli Geçmişi

Duygu Nebioğlu’nun, ünlü oyuncu Metin Akpınar’a karşı açtığı baba olma davası ve anne Suphiye Orancı’nın yaşadığı olaylar gizem dolu bir hikayeye sahip.

Suphiye Orancı, yıllarca kayıp olarak biliniyordu. Ancak sonunda gün yüzüne çıktı ve artık ismi ‘Sofi’ olarak anılmaktadır. Yıllar önce dört küçük çocuğunu bırakarak Almanya’ya kaçtığı ortaya çıkan Suphiye Orancı’nın hayatı, Türkiye’yi derinden sarsmıştı.

1989’da Hürriyet Gazetesi’nde yayınlanan bir haberde bahsi geçen Suphiye Orancı’nın yaşadığı dramatik olaylar, gizemini koruyor. DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı ile yeniden iletişime geçmeye çalışıyor.

Nebioğlu, annesinin Almanya’da yaşadığını ve altı çocuğu olduğunu belirtiyor. Bu çocuklardan ikisi Almanya’daki evliliğinden, dördü ise evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelmiş. Nebioğlu, annesiyle en son 2010 yılında görüştüğünü ve o tarihten bu yana 14 yıldır annesiyle hiç iletişim kurmadığını açıkladı.

Suphiye Orancı’nın hayatına dair ilginç detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Arkadaşı Merve Kutlay, Orancı’nın Almanya’da yaşadığını ve orada iki kızı olduğunu dile getirdi. Ancak Türkiye’deki kızlarından hiç bahsetmediğini belirtti.

1989 yılında Hürriyet Gazetesi’nde çıkan haberde Suphiye Orancı’nın dört çocuğunu bir aileye bıraktığı ve ardından kaybolduğu belirtilmişti. Bu gizemli kadının hayatı, bir dönemin en çok konuşulan olayları arasında yer almıştı.

Duygu Nebioğlu’nun annesi Suphiye Orancı’nın, 1980’li yıllarda çekilen İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar, Perihan Savaş ve Mine Çayıroğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı filmlerde figüranlık yaptığı ortaya çıktı. Bu detaylar, ortaya çıkan gizemli geçmişi daha da ilginç hale getiriyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu