GÜNDEM

Firari Erk Acarer, ajanlık iddialarını itiraf etti – “Özellikle iki birim haber yapmamı istiyor” dedi!

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nden Skandal Operasyon: Serdar Sertçelik Firar Etti!

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nin Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik yürüttüğü operasyon kapsamında örgütün 2 numarası olarak bilinen Serdar Sertçelik, elektronik kelepçeyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ancak kısa süre sonra adli kontrol altında olması gereken süreçte Ece Ronay’la gittiği restoranda tabancayla vurularak yaralandı. Gözaltına alınınca tekrar bırakılan Sertçelik, yasadışı yollarla yurtdışına kaçtı.

Firari olarak aranan Serdar Sertçelik, sosyal medyada kendisi gibi aranan gazeteci Erk Acarer’in yayınına katıldı. Erk Acarer, 15 Temmuz ile ilgili yönlendirme soruları sormaya devam etti ancak Sertçelik’in suskunluğu dikkat çekti. Erk Acarer, yayında soruşturma dosyasına dair gizli tanık ifadesi ve örgüt üyelerinin whatsapp yazışmaları gibi detaylara vakıf olduğunu iddia etti.

Yurtdışından Türkiye’ye karşı karalama kampanyaları yürüten Erk Acarer, yayında ajanlık itirafında bulundu. ‘Haber yapmamı isteyen İki birim var, biri Almanya Emniyet Müdürlüğü diğeri Alman İçişleri Bakanlığı. Ve üst düzey isteğe bağlı…’ diyerek Almanya’yla çalıştığını açıkça dile getirdi.

Erk Acarer’in açıklamaları sosyal medyada yankı uyandırdı. İşte paylaşılan videodan bazı yorumlar: ‘Firari Erk Acarer konuşunca gerçek yüzü ortaya çıkmış…’, ‘Ajanlık itirafı gibi bir şey işte’, ‘Bu kadar arsızı daha önce hiç görmemiştik…’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu