TÜRKİYE

Şu An: İstanbul’da aranan kişileri yakalayan 2 ülkenin sıradışı operasyonu!

Bakan Yerlikaya’dan Önemli Açıklama: Uluslararası Suç Örgütlerine Nefes Aldırmayacağız!

Fransa ve Hollanda’nın çıkarttığı İnterpol Kırmızı Bülteni ve Difüzyon Mesajlarıyla aranan Karadağ uyruklu Sead Dedeic ile Hollandalı Marciano Eugene Ruimwijk, İstanbul operasyonlarında yakalandı. Bu önemli başarı sonucunda, Aziz Milletimizin huzurunu kaçıran suç örgütlerine, zehir tacirlerine ve çetelere karşı kararlılığımız bir kez daha gözler önüne serildi.

Sead Dedeic, 28 Şubat 2024 tarihinde ülkemize giriş yapmış ve Nisan ayında kırmızı bültenle aranmaya başlanmıştı. Marciano Eugene Ruimwijk ise 2024 yılı Nisan ayında ülkemize giriş yaparken yakalandı. Bu tür suçlara bulaşmış kişilere yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Göçmen Kaçakçılığı ile Hudut Kapıları Şube Müdürlükleri’nin koordineli çalışmaları sayesinde başarılı operasyonlar gerçekleştirilmiştir. Bu vesileyle, kahraman polislerimizi tebrik ediyor ve dualarımızın kendileriyle olduğunu belirtmek istiyoruz. Suçlulara karşı verdiğimiz mücadelede azimle yol almaya devam edeceğiz!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu