TÜRKİYE

Selen adlı hemşirenin gizemli ölümü! Cinayet mi işlendi?

Beylikdüzü’nde Hemşire Cinayeti: Genç Hemşire Selen Bilgin’in Vefatı Olay Yerinde Şok Yarattı!

24 yaşındaki Selen Bilgin, Beylikdüzü’nde bir hastanede hemşire olarak görev yapıyordu. Ancak geçtiğimiz gece işten çıktıktan sonra hastanenin yoğun bakımında tedavi gören dedesinin yanına refakatçi olarak gelmişti.

Sabahın erken saatlerinde odaya giren hastane çalışanları, Selen hemşirenin cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemelerde, genç hemşireye ameliyat öncesi hastaları uyutmak için kullanılan ağrı kesici enjekte edildiği belirlendi.

Hastanenin güvenlik kameralarındaki görüntüler incelendiğinde ise cinayet şüphesi akıllara geldi. Selen hemşirenin bulunduğu odaya en son eski sevgilisi Doktor Fatih A. gittiği tespit edildi. Kameralara yansıyan bu anlar şaşkınlık yarattı.

Enjekte edilen ilacın ampulü, doktor eski sevgilinin cebinden çıktı. Bu durum, Yoğun Bakım Doktoru Fatih A.’nın cinayet şüphesiyle gözaltına alınmasına sebep oldu. Ancak doktor eski sevgili, suçlamaları reddederek ifadesinde olayı şu şekilde anlattı:

“Olay gecesi Selenin başı ağrıyordu. Bana 2-3 gündür uykusuz olduğunu ve kötü hissettiğini söyledi. İlacını almak istediği için beni aradı. Kendisine getirdiğim ağrı kesici ilacı enjekte ettim. Daha sonra tekrar yoğun bakıma gittim ve Selen’le telefonda konuştuk. Ona verdiğim ilacı kayıt altına almak için bilgi verdim. İlacın dışında hiçbir şey vermedim.”

Doktor Fatih A. kasten öldürme suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Ancak mahkeme, şüpheliyi adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. Savcılık ise bu karara itiraz ederek doktor eski sevgili için yeniden tutuklama talebinde bulundu.

Hemşire Selen Bilgin’in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’nda incelenmeye devam ediyor. Kesin ölüm nedeni belirlendikten sonra mahkeme, doktor eski sevgili hakkında kararını netleştirecek. Olay, tüm kamuoyunu büyük bir şaşkınlığa sürükledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu