TÜRKİYE

Anne ve oğul ABD’ye kaçtı, ulusal hatta kırmızı bülten yayınlandı!

**Eyüpsultan’da ATV’lerin Park Halinde Bulunduğu Araçlara Çarpan Sürücü ve Kaçırılan Annenin Yaşadıkları**

Alt başlıklar:
1. **Eyüpsultan’da Kaza: Oğuz Murat Aci Hayatını Kaybetti**

1 Mart 2024 tarihinde saat 23.50’de Eyüpsultan’da meydana gelen kaza, 17 yaşındaki Timur Cihantimur’un seyir halindeyken yol kenarında park halinde bulunan 3 adet ATV tipi araca çarpması sonucunda Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybetmesine neden oldu. Birden fazla kişinin yaralandığı kazada, genç sürücü Timur Cihantimur, ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.

2. **Kaçırma Olayı: Timur Cihantimur ve Anne Eylem Tok Mısır ve ABD’ye Gitti**

Kaza sonrasında suçluyu kayırma ve bir kişinin ölümü ile birden fazla kişinin yaralanmasına sebebiyet verme suçlarıyla karşı karşıya kalan genç sürücü T.C., annesi yazar Eylem Tok tarafından önce Mısır’a ardından da ABD’ye kaçırıldı. Bu durum üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçerek anne Eylem Tok hakkında Suçluyu kayırma suçundan ve oğlu T.C. hakkında ise suçlamalardan dolayı yakalama kararı çıkardı.

3. **Kırmızı Bülten: Anne ve Oğulu İçin Arandılar**

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 7 Mart tarihinde anne ve oğlu için kırmızı bülten çıkarılması talebini Adalet Bakanlığına iletti. Talep sonucunda yazar Eylem Tok ve oğlu T.C. hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. Bu gelişme üzerine, 2 ülkenin kırmızı bülten aradığı isimler İstanbul’da yakalandı.

4. **Acılı Baba CNN TÜRK’te: Eylem Tok ABD Basınına Para mı Verdi?**

Oğlunu kaybeden acılı baba, yayın yapan bir televizyon kanalında yapılan bir programa katılarak, kaçırılan oğlu ve oğlunun annesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Eylem Tok’un ABD basınına para mı verdiği ise merak konusu oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu