TRABZONSPOR

Kupa kazanmak, bize moral olacak!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Kupa Finali Öncesi Beşiktaş Maçı Hakkında Konuştu

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan kupa finali öncesi heyecan dorukta! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, SABAH SPOR Youtube kanalına açıklamalarda bulundu. Başkan Doğan, takımının en büyük gücünün taraftar olduğunu vurgulayarak, şu önemli ifadeleri kullandı:

“Bu derbi her iki takım için de adil bir sonuç bekliyor. Şampiyonluğu belirleyecek olan ince nüanslar ve sahada üstünlük kurabilen takım olacaktır. Küfürlü olmayan, dış etkenlerin rol oynamadığı, sadece futbolun konuşulduğu bir maç olmasını umuyoruz. Taraftarlarımız rekor sürede biletleri tüketti. Trabzonspor olarak her zaman söylediğimiz gibi ‘Dünyanın en büyük şehir takımı biziz’ ve bunu bir kez daha kanıtladık. Takımımızın ve teknik ekibin tüm odaklanması bu karşılaşmada.”

“Bu kupa bizim için son derece değerli ve önemli. Trabzonluların tek hedefi şampiyonluk. Farklı bir sonuç bizi mutlu etmeyecek ama başarılı bir sezonu kupayla tamamlayabilirsek, sezonun bize tesellisi olacak. Transfer konusunda büyük adımlar atıyoruz. Yakın zamanda peş peşe transferlerimizi açıklayacağız.”

“Paul Onuachu konusundaysa beklentimiz olan bonservis bedelini ödememiz şu an mümkün değil. Kiralama opsiyonunu teklif ettik ve cevaplarını bekliyoruz. Zirve yolundaki hedeflerimiz belli ve bu doğrultuda ciddi çalışmalarımız devam ediyor.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu