TEKNOLOJİ

Oppo Find X8 Serisinin Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Oppo, Find X7 Serisinden Sonra Find X8 Serisine Odaklanıyor

Oppo, bu yılın başında kullanıcılarla buluşturduğu Find X7 serisinin ardından mart ayında uydu bağlantısı özelliğiyle dikkat çeken Find X7 Ultra modelini piyasaya sürdü. Çinli teknoloji devi Oppo, şimdi gözünü Find X8 serisine dikmiş durumda. Find X8’in ne zaman çıkacağı hakkında net bilgiler veren Çin basını, Oppo’nun yeni serisi için hazırlıklara başladığını duyurdu.

Akıllı telefon dünyasında etkili paylaşımlarıyla tanınan Digital Chat Station adlı hesabın bilgilerine göre, Oppo, Find X8 serisini 2024’ün son çeyreğinde piyasaya sürmeyi planlıyor. Henüz teknik özellikleri kesinleşmese de, gelen haberlere göre standart modelde MediaTek’in yeni nesil Dimensity yonga seti, Ultra modelde ise Snapdragon 8 Gen 4 yonga setinin kullanılması bekleniyor.

Find X8 Ultra modelinin, ekim ayında çıkacak olan Snapdragon 8 Gen 4 yonga setini kullanan ilk telefonlardan biri olması beklenirken, Oppo Find X8’in çıkışıyla Xiaomi 15 ve OnePlus 13 gibi rakiplerle doğrudan rekabete girmesi öngörülüyor. Bu üç telefonun da benzer dönemlerde piyasaya sürülmesi, akıllı telefon sektöründe heyecan yaratmaya devam edecek gibi görünüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu