SPOR

Fenerbahçe’nin golcüsü Batshuayi, sözleşme konusunda son kararını verdi!

Sarı-Lacivertlilerde Son Haftaların Flaş İsmi: Michy Batshuayi

Sarı-Lacivertlilerde son haftalarda adından sıkça söz ettiren isim Michy Batshuayi, İsmail Kartal’ın kritik dönemde formunu artıran öğrencisi haline geldi. Son 4 lig maçından 2’si derbi olmak üzere 3ünde 11’de şans bulan Batshuayi, bu karşılaşmalarda 2 gol atmayı başardı. Geçtiğimiz Galatasaray maçında ise 83 dakika sahada kalan tecrübeli oyuncu, ağları havalandıramadı ancak üstün bir performans sergiledi.

Ziraat Türkiye Kupası Finali: Ali Şansalan’ın!

Sözleşmesi bu sezon sona erecek olan yıldız futbolcu Michy Batshuayi için önemli bir dönem. Ceza nedeniyle İstanbulspor maçında forma giyemeyecek olan Batshuayi, derbi maçı belki de Çubuklu formayla son kez terletti. Ancak Belçikalı oyuncunun ayrılmak gibi bir niyeti yok.

İndirime Hazır: Michy Batshuayi

Michy Batshuayi’nin sözleşmesinde 1 yıllık uzatma opsiyonu bulunuyor. 30 yaşındaki golcü, 8-9 Haziran’da yapılacak genel kurulu bekliyor. Fenerbahçe’de mutlu olduğunu belirten Belçikalı forvet, kalmak için yeni yönetimle masaya oturmayı bekliyor. Şu anda yılda 3 milyon Euro kazanan Batshuayi, 2 yıl veya daha uzun süreli bir sözleşme için ücretinde indirime gitmeye hazır olduğunu açıkladı.

Sezon Performansı ve Gelecek Planları

Geçen sezon başında Chelsea’den transfer edilen 30 yaşındaki forvet Michy Batshuayi, Fenerbahçe forması altında toplamda 44 gol atarken, 5 asist yapmayı başardı. Oyuncunun geleceği ise Liverpool’un Orkun Kökçü transferiyle hareketleniyor. Arne Slot’un ilk hamlesi olarak duyurulan bu gelişme, futbol camiasında heyecan yaratmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu