SPOR

Fenerbahçe’nin deplasmanda Ismail Kartal yönetimindeki performansı kayıpsız devam ediyor.

Fenerbahçe 96 Puanla Süper Lig’i 2. Sırada Tamamladı!

Fenerbahçe, Süper Lig’in son haftasına 96 puanla ikinci sırada girdi ve sezon boyunca deplasmanda büyük bir başarı sergiledi. Sarı-lacivertliler, Galatasaray derbisinde rakibini 1-0 mağlup ederek dikkatleri üzerine çekti.

Fenerbahçe Deplasmanda Süper Lig Tarihine Geçti!

Fenerbahçe, 2023-2024 sezonunda deplasmanda tarihinin en fazla galibiyet ve en fazla puan topladığı dönemi yaşadı. 19 deplasman maçında 16 galibiyet alan İsmail Kartal’ın öğrencileri, 3 beraberlikle toplamda 51 puan elde etti ve büyük bir performans sergiledi.

Fenerbahçe, Üst Üste 10 Galibiyetle Rekor Kırdı!

İsmail Kartal’ın teknik direktörlüğündeki Fenerbahçe, son 26 lig maçında mağlubiyet yaşamadı ve bu sezon dış sahada büyük bir başarı grafiği çizdi. Fatih Karagümrük maçı sonrası üst üste 10 galibiyetle lig rekoru kıran Kartal, takımını büyük bir çıkışa taşıdı.

Fenerbahçe Yıldızı Alex de Souza’nın İstediği İsim!

Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza’nın takımından istediği isim belli oldu! Hangi oyuncunun transfer edileceği merak konusu olmaya devam ediyor. Heyecan UEFA Avrupa Ligi’nde finalde de dorukta! Atalanta mı, yoksa Bayer Leverkusen mi zafere uzanacak? Izleyip göreceğiz. Heyecan dolu futbol gündemi devam ediyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu