SPOR

Fenerbahçe’nin Alex de Souza, Semih Şentürk’ü transfer etmek istiyor!

Antalyaspor’un Yeni Teknik Direktörü Alex de Souza, Teknik Heyetini Semih Şentürk ile Güçlendirecek!

Süper Lig takımlarından Antalyaspor’un gelecek sezon göreve başlayacak olan teknik direktörü Alex de Souza, dikkat çekici bir adım atmaya hazırlanıyor. Brezilyalı teknik adamın, teknik heyetini güçlendirmek amacıyla eski takım arkadaşı Semih Şentürk’ü kadroya katmayı planladığı ortaya çıktı.

Sports Digitale’in haberine göre; Alex de Souza, Fenerbahçe U19 takımının teknik direktörlüğünü yapan Semih Şentürk’ü Antalyaspor’un teknik ekibine dahil etmek istiyor.

Alex de Souza’nın resmi olarak Antalyaspor’a transferi kısa bir süre önce duyurulmuştu. Antalyaspor’un sosyal medya hesaplarından paylaşılan bir videoda taraftarlara seslenen Alex de Souza, Türkiye’ye dönüş yaparak yeni anılar biriktirmek istediğini belirtmişti.

2004 yılında Türkiye’ye ilk adımını atan ve kariyeri boyunca ülkenin farklı takımlarında mücadele eden Alex de Souza, “Bugün 20 sene sonra Antalyaspor için Türkiye’ye yeni anılar eklemek için dönüyorum. Bu sefer sahanın kenarında Antalyaspor’un teknik direktörü olarak. Hazır mısın Antalya? Ben geliyorum. Seversin.” diyerek heyecanını dile getirmişti.

Alex de Souza’nın Antalyaspor’a transferiyle birlikte, Semih Şentürk’ün teknik ekibe dahil edilmesi takımın gelecek sezonki performansı için heyecan uyandırmış durumda. Futbol dünyasının bu yeni işbirliği merakla beklenirken, Kenan Yıldız gibi genç yeteneklerin yükselişi de gündemde kalmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu