SPOR

Dursun Özbek: “Bu hafta sonu mahcup olmayacağız, şampiyonluğa odaklanıyoruz.”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: “24. Şampiyonluğa Odaklanıyoruz”

Topkapı Üniversitesi tarafından yılın spor yönetici ödülüne layık görülen Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, ödül töreninin ardından basın mensuplarıyla bir araya geldi. Özbek, camia olarak 24. şampiyonluğa odaklandıklarını belirterek, bu hafta oynanacak olan son maçların hem şampiyonu hem de ligden düşecek takımları belirleyeceğini vurguladı. Camia olarak bu sezonu çok çekişmeli bir şekilde geçirdiklerini ve 24. şampiyonluğun ne kadar önemli olduğunu düşünerek tüm ekibin Florya Metin Oktay Tesislerinde zaman harcadığını ifade etti.

Özbek, “İyi bir teknik ekibin sonucu olarak başarılı olduk. İyi bir takımız, iyi bir birlikteliğimiz var. Kenetlenmiş durumdayız. Herkesin bildiği gibi iyi bir hocamız, teknik ekibimiz var. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte uygulamaya koyduğumuz birlik ve beraberliğin eseridir bugünkü başarılarımız. Önemli olan camianın içerisindeki barış ikliminin devam etmesi ve tek bir yumruk haline gelebilmemizdir” şeklinde konuştu.

Aldıkları 88 puanın ve alacakları 100 puanın teknik ekibin eseri olduğunu belirten Özbek, taraftarların da bu başarıya büyük katkı sağladığını dile getirdi. Taraftarlara büyük selamlar gönderen Özbek, Galatasaray’ın 24. şampiyonluğunu almak için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını sözlerine ekledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu