SPOR

Derbi sonrası ifade vermeye çağrılacak isimler belli oldu: Mert Hakan Yandaş ve Osayi-Samuel!

İstanbul Valiliği: Derbi Gerginliği Yükseliyor!

İstanbul Valiliği, iddialara göre Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın Yardımcı Antrenörü olan oğlu Emre Kartal ve diğer kişiler tarafından Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park Stadı Müdürü Ali Çelikkıran’a yapılan darp girişimiyle ilgili açıklama yaptı. Adli işlem başlatılan beş kişinin kimliği belli oldu.

Sabah Gazetesi’nin haberine göre, Galatasaray Spor Kulübü’nün şikayetinin ardından ifade verecek olan beş kişiden ikisi Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal ve iddiaya göre Ali Çelikkıran’ı saçından çeken Ali Koç’un listesinde olduğu konuşulan Hulusi Belgü. Diğer isimler ise Fenerbahçeli futbolcular Mert Hakan Yandaş ve Bright Osayi-Samuel olarak belirlendi.

İstanbul Valiliği’nin açıklamasıyla derbi gerginliği tırmanırken olayın detayları merak konusu olmaya devam ediyor. Derbide yaşanan olayların yankıları devam ederken futbol camiası ve taraftarlar merakla gelişmeleri bekliyor. Bu sürecin sonunda ne gibi kararlar alınacağı ise şimdiden tartışma konusu olmaya devam ediyor. Son gelişmeleri takip etmeye devam edin!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu