OTOMOBİL

Opel Frontera’nın elektrikli versiyonu yolda

Opel Frontera Elektrikli Versiyonuyla Türkiye Pazarına Giriş Yapıyor

Opel, yeni modeli Frontera’yı yılın son çeyreğinde Türkiye pazarına getirmeye hazırlanıyor. İlk olarak elektrikli versiyonu ile karşımıza çıkacak olan Frontera, daha sonra hibrit ve konvansiyonel versiyonlarıyla da satışa sunulacak.

Opel CEOsu Florian Huettl, Türkiye’nin Almanya ve İngiltere’nin ardından markanın üçüncü vatanı olduğunu belirterek, B SUV Frontera’nın Türkiye’de en önde gelen ülkelerden biri olacağını vurguladı. Huettl, yakın gelecekte 7 koltuklu versiyonun da pazara sunulacağının müjdesini verdi.

Türkiye, 2023 yılında Almanya ve İngiltere’nin ardından Opel’in dünya çapında üçüncü pazarı haline geldi. Huettl, Türkiye’nin Opel için büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, “Sürekli büyümek istiyoruz, sürekli piyasaya yakın olmak istiyoruz” diyerek Türkiye’deki bayi ağına yapılan yatırımlardan bahsetti.

Opel yetkilileri, Frontera’nın Türkiye pazarındaki B SUV segmentinde ilk 5 araç içinde yer alacağını söyledi. Yiğit Yantaç, Frontera’nın segment payı ve pazar payı getirecek bir araç olduğunu vurgularken, Türkiye’deki pazar beklentilerini yorumladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu