MANŞETLER

“Vicdan Eziyeti, Yasak Aşk Cinayetinin Ardındaki Gerçeği Aydınlattı”

Esenyurt’ta Evde Ölü Bulunan Eyüp Çevik Cinayete Kurban Gitti!

Olay, Esenyurt Üçevler Mahallesi 907. Sokak’ta, 28 Nisan Pazar günü saat 18.00 sıralarında gerçekleşti. Ancak aniden bir trajedi yaşandı.

Eyüp Çevik’in evinde ölü bulunmasıyla başlayan olaylar, cinayete kurban gittiğini ortaya çıkardı.

Eyüp Çevik’in eşi Halime Çevik’in evde hareketsiz halde bulduğu kocasının ölüm haberi, olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin sevk edilmesine neden oldu.

Yapılan inceleme sonucunda Eyüp Çevik’in hayatını kaybettiği tespit edildi ve “şüpheli ölüm” kaydıyla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Ancak, olayın seyrini değiştiren bir gelişme yaşandı. Eyüp Çevik’in kardeşi Hüseyin Çevik’in Mardin’den gelen haberle polise verdiği ifade, karanlıkta kalan gerçeği aydınlattı.

Hüseyin Çevik, cinayeti planladıklarını itiraf ederek, yengesiyle birlikte ağabeyi Eyüp Çevik’e fare zehri ekleyerek onu öldürdüklerini belirtti.

Şok edici itiraflarla dolu olan olayın ardından Halime Çevik de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve adli süreç başladı.

Şüphelilerin SEGBİS üzerinden verdiği ifadeler sonrasında kardeş Hüseyin Çevik ve eşi Halime Çevik tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eyüp Çevik’in kesin ölüm nedeninin Adli Tıp’ta yapılacak inceleme sonucunda netleşeceği belirtiliyor. Bu trajik olayın ardından adli süreç devam edecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu