MANŞETLER

Parkta Gözde’yi öldüren katil kocaya verilecek ceza belirlendi!

İzmir’de Olay: Boşanma Sürecindeki Kadını Öldüren Koca Tutuklandı!

21 Aralık 2023 tarihinde, Yalı Mahallesi’nde bulunan Sedat Kahraman Parkı’nda dehşet verici bir olay meydana geldi. İşsiz olduğu belirtilen 31 yaşındaki Serdar Karamus, boşanma aşamasındaki eşi, tekstil firmasında çalışan 29 yaşındaki Gözde Karamus’un önünü kesti.

Bir süre sonra Serdar Karamus, yanındaki tabancayla 3 el ateş ederek eşini sırtından ve başından vurdu. Ardından aynı tabancayı çenesinin altına dayayarak bir kez daha tetiğe bastı. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Gözde ve Serdar Karamus’u kanlar içinde yerde buldu. Gözde Karamus ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Serdar Karamus ise ağır yaralı olarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü. Eşini öldüren Karamus, hastanedeki tedavisinin ardından tutuklandı.

Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Serdar Karamus hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendiği belirtildi. Ayrıca ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma suçundan da 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Gözde Karamus’un TARİŞ’ten emekli Kıbrıs gazisi babası Yüksel Madi ise olayla ilgili yapılan açıklamada, kızına ve damadına destek olmak amacıyla taksitle eşya aldığını ve son taksiti ödediğini belirtti. Madi, sanığın sadece kızını öldürmediğini, ayrıca 3 yıl boyunca kızına işkence yaptığını dile getirerek adaletin yerini bulmasını istedi.

Eşimin katiline en ağır cezanın verilmesini istiyorum diyen Madi, yaşanan acıların kederini bir nebze olsun hafifletecek bir kararın alınmasını beklediklerini de ifade etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu