MANŞETLER

Kupada final heyecanı dorukta! İşte muhtemel 11’ler ortaya çıktı!

Futbolda 62. Türkiye Kupası Heyecanı: Beşiktaş ile Trabzonspor Finalde Karşı Karşıya Gelecek

Beşiktaş ve Trabzonspor, 62. Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya gelecekler. Beşiktaş, sezon boyunca istediği performansı sergileyemeyerek ligde 5. sırada yer aldı. Ancak siyah beyazlılar, kupa finalini kazanarak taraftarlarına sezonun kapanışında güzel bir sürpriz yapmak istiyor. Trabzonspor ise son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla üçüncü sıtayı garantileyerek finale moralli çıkıyor.

BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR MAÇI DETAYLARI:
– Maç 20.45’te başlayacak ve ATV kanalından canlı yayınlanacak.
– Atatürk Olimpiyat Stadı finalin ev sahibi olacak.
– Hakem Ali Şansalan, bu heyecan dolu maçı yönetecek.

Beşiktaş, finaldeki yerini alabilmek için Eyüpspor, Bitexen Antalyaspor, TÜMOSAN Konyaspor ve MKE Ankaragücü gibi rakipleri eleyerek geldi. Trabzonspor ise Ahlatcı Çorum Futbol Kulübü, Manisa Futbol Kulübü, Gençlerbirliği, RAMS Başakşehir ve VavaCars Fatih Karagümrük’ü saf dışı bırakarak finale yükseldi.

BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR KUPA TARİHİ:
– Beşiktaş 16 kez final oynadığı kupayı 10 kez kazanma başarısı gösterdi.
– Trabzonspor ise 15 kez finalde yer alarak 9 kez kupayı müzesine götürdü.

İki takım arasında 33 yıl sonra gerçekleşecek kupa finalinde Beşiktaş ile Trabzonspor, 4. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan önceki final maçlarında her iki takım da şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Bu sezon lig maçlarında karşılaşan takımlardan Trabzonspor, kendi evinde oynanan karşılaşmayı 3-0 kazanmıştı. Ancak deplasmanda oynanan maçı Beşiktaş 2-0 kazanmıştı.

Beşiktaş’ın Muhtemel 11’i: Mert Günok, Svensson, Necip Uysal, Colley, Masuaku, Al-Musrati (Salih), Gedson Fernandes, Muçi, Rashica, Semih Kılıçsoy, Muleka

Trabzonspor’un Muhtemel 11’i: Uğurcan Çakır, Meunier, Mendy, Denswil, Eren Elmalı, Berat Özdemir, Umut Güneş, Visca, Bardhi, Trezeguet, Onuachu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu