MANŞETLER

Katil, Semiha’yı uçurumdan iterek ölümüne neden oldu!

Yalova’da Kan Donduran Olay: Fotograf Çekerken 20 Metreden Düşen Kadın Hayatını Kaybetti

24 Ocak 2023 tarihinde saat 19.00 sıralarında Altınova ilçesine bağlı Soğuksu köyü Ballıkaya mevkisinde yaşanan olayda, Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde yaşayan 33 yaşındaki Semiha Sözer, eşi Erdal Sözer ile birlikte kayalıklarda fotoğraf çekildiği sırada 20 metrelik yükseklikten düştü. İhbar üzerine olay yerine AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak ekipler, Sözer’in hayatını kaybettiğini belirledi ve cansız bedeni, 2 saatlik bir çalışmanın ardından çıkarıldı.

Semiha Sözer, 1.5 yıl önce Kocaeli’de evlendiği Erdal Sözer ile birlikte yaşamaya başlamıştı. Sözer’in cenazesi, otopsinin ardından ailesinin yaşadığı Bursa’nın Orhangazi ilçesinde toprağa verildi. Cenazede Erdal Sözer, taziyeleri kabul ettiği görüldü. Ancak olayla ilgili ilerleyen süreçte Erdal Sözer’in çelişkili ifadeler verdiği belirlendi.

Jandarma ekipleri, bu çelişkili ifadeler üzerine harekete geçerek Erdal Sözer’i teknik ve fiziki olarak takibe aldı. İfadesi ve tavrındaki şüpheler nedeniyle 3 ay sonra gözaltına alınan Sözer’e, olaydan sonra eşini iterek öldürdüğü iddialarıyla ev hapsi cezası verildi. Jandarma, yaptığı incelemelerde Semiha Sözer’in düşüp düz alanda kaldığını, ölümündeki kırık ve eziklerin bir düşüş vakasına göre fazla olduğunu belirledi.

Erdal Sözer’in olaydan önce eşinin ailesiyle hiç görüşmediği, olaydan sonra hareketlerindeki şüpheli davranışlar ve araştırmalarıyla dikkat çektiği ortaya çıktı. Jandarma, Sözer’in eşini katledeceği planı yapmadan önce bir restorana götürdüğünü tespit etti. Bu deliller ve diğer bulgular ışığında Erdal Sözer, tutuklandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu