MANŞETLER

Gülten Dümen, tefecilere kurban gitti: Beyoğlu’nda 5 katlı binasını kaybetti

İstanbul’da Mali Dolandırıcılık Operasyonu: CHP Meclis Üyesi Dahil 5 Kişi Gözaltına Alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Silivri’de Tanju Aksu ve çete üyelerinin borç para taktiğiyle mağdurların taşınmazlarına el koyduğu iddialarını araştırıyor. Aksu ve çetesi, tapu devir işlemleri sırasında mağdurları kandırarak paralarını alıyor, ardından bu paraları geri istiyor.

İstanbul ve Tekirdağ’da düzenlenen operasyonda 9 şüpheli yakalandı. Aralarında Silivri Belediyesi CHP Meclis üyesi Rıza A.’nın da bulunduğu 5 kişi gözaltında. Aramalarda tapu senetleri, banka dekontları ve faturalar ele geçirildi.

Soruşturma kapsamında dolandırılanların arasında ünlü psikiyatrist yazar Haydar Dümen’in eşi Gülten Dümen’in olduğu belirlendi. Gülten Dümen’in Beyoğlu’daki taşınmaz mülkünü satmak istediği ve tefecilere başvurduğu ortaya çıktı. Ancak tefecilerin aldığı parayı geri vermemesi üzerine Gülten Dümen polise başvurdu.

Gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı. Dolandırıcılık olayı, mülk sahibi Gülten Dümen’in ’30 milyon lira’ karşılığında yaşadığı talihsiz bir olayla sonuçlandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu