MANŞETLER

“Genç Mehmedali’nin Öldürüldüğü Saldırı Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı”

BÜYÜKÇEKMECE’DE RESTORANA YAPILAN SİLAHLI SALDIRI SONUCU 19 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Geçtiğimiz yıl Büyükçekmece’de bir restorana motosikletli iki kişi tarafından düzenlenen silahlı saldırıda, kurşunlar restoran önünde oturan 3 çalışana isabet etti. Ardından çalışmak için Adana’dan İstanbul’a gelen 19 yaşındaki Mehmedali Memi hayatını kaybetti.

Saldırının detayları ve güvenlik kamera görüntüleri, yaşanan ihmal ve dehşeti gözler önüne serdi. Restoranda yaşanan olayda akşam saatlerinde Ramazan Kaya, Bayram Kaya, Güven Polatdemir ve bir kadın eğlenmek üzere gelmişti. Bir süre sonra ise eğlenen grup, yan masalarda oturanlarla nedeni bilinmeyen bir tartışmaya girişti.

Arbede büyüdü, restoran çalışanlarının müdahalesiyle kavgaya son verildi ancak öfkeli grup, yeniden geleceklerini belirterek restoran sahibini tehdit etti. Ertesi gün motosikletli iki saldırgan restoranın önüne gelerek ateş açtı. Kurşunlar dinlenmek üzere sandalyede oturan üç çalışana isabet etti ve Mehmedali Memiş hayatını kaybetti.

Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunarak şüphelileri yakalamak için çalışmalara başladı. 3 şüpheli yurtdışına kaçarken 2 kişi geri dönüp teslim oldu. İfadelerinin ardından 4 şüpheli tutuklandı. Olayda ağır yaralanan 2 kişi hastaneden taburcu edildi.

Restorandaki kavga ve silahlı saldırı anları, güvenlik kamerası görüntüleriyle kaydedildi. Saldırganların keşif yapması, çalışanlara ateş etmeleri ve kaçış anları net bir şekilde görüntülendi.

Mehmedali Memiş’in ailesi, oğullarının geleceğini ellerinden aldıklarını belirterek adaletin sağlanmasını bekliyor. Anne Perin Memiş, yıllardır oğlunun gömleğini koklayarak uyuduğunu, ancak artık onun geri gelmeyeceğini bilmenin acısını çekiyor. Bu trajik olay, genç bir hayalin ve geleceğin aniden son bulmasıyla derin bir üzüntü yaratmış durumda.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu