MANŞETLER

Astrolojideki Kraliyet Çifti: İki Yıldız Arasındaki Görkemli Bir Teklif!

Galatasaray’ın Transfer Gündemi

Süper Lig’de şampiyonluk için heyecanlanan Galatasaray, transfer gündemini de hareketlendirmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, Victor Nelsson ve Davinson Sanchez gibi savunma oyuncuları için gelen tekliflere kulak kabartıyor.

Cimbom’un sezon başında kadrosuna kattığı Davinson Sanchez’e İngiltere’den talip çıktı. Tottenham’dan transfer edilen Kolombiyalı stoper için Napoli’nin ardından Everton da devreye girdi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Everton, Galatasaray’a resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. Jarrad Branthwaite’i Manchester United’a transfer etmeyi planlayan Everton’ın asıl hedefi ise Davinson Sanchez.

Galatasaray’ın istediği bonservis miktarı belli olsa da, oyuncunun Premier Lig performansı konusunda tereddütler bulunuyor. Ancak Davinson Sanchez’in ilk hedef olmasının yanı sıra Everton’un alternatif listesinde de yer aldığı belirtiliyor.

Bununla da yetinmeyen transfer dedikoduları, Galatasaray’ın sezon başında Aston Villa’ya kiraladığı Nicolo Zaniolo üzerinde dönüyor. İngiliz medyasına göre, Aston Villa’nın bonservis almama kararı sonrasında İtalyan oyuncuya Fiorentina’nın talip olduğu konuşuluyor. Zaniolo’nun ülkesine dönmeye sıcak baktığı ve Fiorentina’nın transferi gerçekleştirmek istediği vurgulanıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu