MANŞETLER

“Almanya’da polis tarafından saldırıya uğradım”

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Berlin Yolculuğunda Skandal Yaşadı

Almanya’nın başkenti Berlin’e gelen Yunanistan ekibi Panathinaikos AKTOR’un başantrenörü Ergin Ataman, organizasyon öncesinde polis tarafından tartaklandığını iddia etti.

Ataman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, “Konaklayacağımız otele girerken ilk önce Fenerbahçe taraftarının saldırısına uğradım. Daha sonra ailemle asansöre binerken bizi koruması gereken polisin beni itmesi sonucunda yere düştüm. Beni tartakladı. Bu olayın görüntüleri ve şahitleri var. Cumhurbaşkanlığımıza, Dışişleri Bakanlığımıza ve Berlin Büyükelçiliğimize haber verdik. Sağ olsun ilgileniyorlar. Şu an lobide bekliyoruz. Odaya çıkmamıza izin vermiyorlar.” ifadelerini kullandı.

NELER YAŞANDI?

EuroLeague Final Four öncesi Fenerbahçe Beko taraftarları ile Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman arasında tartışma yaşandı. Fenerbahçeli taraftarlar Ergin Ataman aleyhine “Doping yapsana” tezahüratında bulundu. Bunun üzerine Ergin Ataman’ın da taraftarlara küfürlü karşılık vermesi üzerine tartışmanın boyutu alevlendi ve taraftarlar küfürlerine devam etti.

Çok sinirlenen Ergin Ataman’ın “Güvenlik görevlileri nerede?” diye bağırdığı görüldü.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu