MANŞETLER

Ağrı kesici hap nedeniyle ölüm uykusuna dalarken sırrı çözülemeyen bir vakayı araştırıyorlar!

Bartın’da KYK’ya Bağlı Yurtta Gencin Acı Ölümü

Bartın’da bulunan Hacı İbrahim Paşa Kız Öğrenci Yurdu’nda yaşanan üzücü olay, son günlerin en dikkat çekici konularından biri haline geldi. Genç bir öğrencinin hayatını kaybettiği olay, hala pek çok soru işaretini beraberinde getiriyor.

Olay, genç bir erkeğin yurtta bir ağrı kesici hap aldıktan sonra uyuyakalmasıyla başladı. Sabah olunca uyandırılmak istenen genç, uykusundan bir daha uyanamayacak şekilde hayata gözlerini yumdu.

Arkadaşlarının 112 Acil Çağrı Merkezi’ni araması sonucu olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontroller sonucu genç öğrencinin hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazesi, Manisa’nın bir ilçesinde defnedildi.

Genç kızın ölüm nedenini belirlemek adına yapılan ilk otopsi sonuçları kesin bir sonuç vermedi. Kan ve doku örnekleri Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi ve sonuçların önümüzdeki bir ay içinde açıklanması bekleniyor.

Olayın ardından Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma çerçevesinde genç kızın oda arkadaşları, sınıf arkadaşları ve yurt görevlilerinin ifadelerine başvuruldu. İfadesi alınanlar genç kızın herhangi bir hastalığı olmadığını belirttiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu