MAGAZİN

Şevval Sam’ın Yeni Albümüne Dair Heyecanı Artıyor


ŞEVVAL SAM, İSTİNYEPARK’TA ALBÜM TANITIMI YAPTI

Şevval Sam, geçen yıl çıkardığı albümünü İstinyePark’ta düzenlenen tanıtımda basın mensuplarıyla buluşturdu.

“Albümümüz geçen sene piyasaya çıktı ama yeteri kadar duyuramamıştık. Plağa biraz hasret kaldık açıkçası. Yeni değil, ama plak formatında bir albüm. Dinleyicilere bir hediye niteliğinde. Yine farklı bir bakış açısıyla yeni şarkıları eski formatta deneyimlemek istedim. Aslında bu proje, genç ile yaşlı jenerasyonları buluşturmak için bir adımdı. Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuşan Sam, albümünün misyonunu anlattı.

“Evinde çok fazla plak var” diyen Sam, “Bana hep romantik gelmiştir plaklar. CD ve kaset devri kapanmış olabilir ama kasetler bir gün tekrar popüler olacak. Sanırım onlara bir özlem duyuyoruz. Plakların dijitalden farklı bir tınısı var.” dedi.

Ünlü şarkıcı, saçında yaptığı değişiklikle ilgili olarak ise “Uzun süredir bu saç modelini kullanıyordum ama zamanla rengi açılmış olabilir. Bir dizi projesi için değiştirmiştim ama beğendim ve böyle kaldı. Belki ilerleyen zamanlarda değişiklik yapabilirim ama en azından bu yazı bu saç modeli ve rengiyle geçirmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu