MAGAZİN

Serkay Tütüncü’nün Canlandırdığı Sandık Kokusu Kıvanç Karakteri Hakkında Bilgiler! Serkay Tütüncü’nün Yaşı Ne Kadar?

Serkay Tütüncü Hakkında Bilgiler

Serkay Tütüncü, Sandık Kokusu dizisinde Kıvanç karakterine hayat veriyor. Sevilen dizide Kıvanç olarak tanınan oyuncu hakkında merak uyandıran detaylar şöyle…

Serkay Tütüncü’nün Canlandırdığı Kıvanç Kimdir?

Sandık Kokusu dizisinin kadrosunda yer alan başarılı oyuncu Serkay Tütüncü, 23. bölümden itibaren izleyicilerin ilgisini çeken Kıvanç karakterini canlandırıyor. Kıvanç’ın hayat hikayesi ve geleceği izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor.

Serkay Tütüncü, İzmir’in Tire ilçesinde 7 Şubat 1991 tarihinde dünyaya geldi. Eğitimine Ege Üniversitesi’nde devam eden Tütüncü, aynı zamanda sporla da ilgilenmektedir. İzmirspor, Balçovaspor ve Alaçatıspor gibi takımlarda da forma giymiştir.

Oyunculuk kariyerine 2018 yılında Kanal D’de yayınlanan “İnsanlık Suçu” dizisiyle başlayan Serkay Tütüncü, daha sonra 2019-2020 yıllarında “Afili Aşk”, “Bay Yanlış” ve “Masumiyet” gibi dizilerde yer almıştır.

2022 yılında FOX TV’de yayınlanan “Kusursuz Kiracı” ve 2023’te “Kirli Sepeti” adlı dizilerde rol alan Tütüncü, 2016 yılında “Survivor 2016” yarışmasında da ikincilik elde ederek dikkatleri üzerine çekmiştir. Ayrıca “Para Bende” adlı programın da sunuculuğunu üstlenmiştir.

Bugün akşam #SandıkKokusu etiketiyle buluşmaya ne dersiniz? @ShowTV @O3Medya

Son dakika: Sandık Kokusu dizisinde Irmak karakterini canlandıran Meriç Aral’a dair detaylar için takipte kalın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu