MAGAZİN

Burak Yörük kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldığı hakkında bilgi var mı?

Taş Kağıt Makas Dizisindeki Fecir Karakterinin Ölümü Gündemde

Yapımını MF Yapım’ın, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı Taş Kağıt Makas dizisindeki Fecir karakterinin ölümü gündemi sarsmış durumda.

Fecir Kimdir?

Fecir karakterini başarılı oyuncu Burak Yörük canlandırıyor. Bünyamin Emirkıran’ın oğlu olan Fecir, Azad’ın kuzeni ve Rüya’nın abisidir. Sert yapılı bir karakter olan Fecir’in geçmişinde karanlık sırlar ve suçlar bulunuyor.

Bir dönem Büşra Korkmaz’ı öldürdüğü iddia edilen Fecir, aynı zamanda Tarık Yalman’a tuzak kurmasıyla da biliniyor. Babası tarafından sevilmeyen Fecir, geçmişte kardeşinin doğum günü partisinde tartıştığı bir adamı öldürmekle suçlanmış ve hapise girmişti.

Burak Yörük Kimdir?

26 Mayıs 1995 İstanbul doğumlu olan Burak Yörük, oyunculuk kariyerine genç yaşlarda adım atmış ve Beykent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Farklı projelerdeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Yörük, Biz Boşanıyoruz, 20 Dakika, Ben Onu Çok Sevdim gibi dizilerde yer almış ve 4N1K serisindeki Barış Ozansoy karakteriyle izleyicilerin sevgisini kazanmıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu