GÜNDEM

MHP Lideri Bahçeli, Ülkü Ocakları ile kamp yapmak üzere buluşacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları İl Başkanlarıyla Kızılcahamam’da Buluşuyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gelenekselleşen Kızılcahamam’daki kampları sürdürüyor. Bu hafta, milletvekilleri, il başkanları ve belediye başkanlarından sonra sıra Ülkü Ocakları il başkanlarıyla bir araya gelmekte.

Türk gençliğinin çağın gerektirdiği donanıma sahip bireyler olarak yetişmesi amacıyla düzenlenen kamp programı, 24-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Ankara Kızılcahamam’da gerçekleşecek. Genel Başkan Bahçeli’nin açılış konuşmasını yapacağı kampta, Ülkü Ocakları il başkanları çeşitli konularda uzman isimler tarafından bilgilendirilecek.

Programı, Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topçu koordine edecek. Türk gençliği, Türkiye gündemi, Türk dünyası ve uluslararası gelişmeler, teknoloji kullanımı ve toplumu ilgilendiren konularda detaylı sunumlar gerçekleştirilecek.

Bahçeli önderliğindeki MHP, gençlerin donanımını güçlendirmek ve onları çeşitli konularda bilinçlendirmek adına önemli adımlar atmaya devam ediyor. Ülkü Ocakları il başkanları, zengin bir eğitim programıyla Kızılcahamam’da buluşarak nitelikli bir katılım sağlayacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu