GÜNDEM

Aşk Acısı ve Uğursuz Bir Firar: Taksim’de Video Çekerken Ele Yakalandı

Renç Armağan Haktanır: Cinayetlerle Dolu Skandal Bir Hayat Hikayesi

Nişanlısı Gonca İlter’in evde ölü bulunmasıyla adı duyulan Renç Armağan Haktanır, 1997 yılında adını ilk kez duyurdu. İlter’in yüksek dozda uyuşturucu aldığı tespit edilirken, Haktanır olaydan kısa bir süre sonra serbest bırakıldı.

2007 yılında ise üvey babası Yılmaz Alemdaroğlu’nu bıçakla yaralayan Haktanır, yaralanan üvey baba şikayetçi olmayınca serbest bırakıldı. Ancak skandallar bununla sınırlı kalmadı.

2008 yılının Mayıs ayında annesi Figen İskeçe’yi 18 yerinden bıçaklayan Haktanır, olayın şahidi olan kız kardeşi ve nişanlısı tarafından engellenmeye çalışıldı. Anne ve kızı hastaneye kaldırılırken, Haktanır ise gözaltına alındı.

Yargılama sonucu 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan Haktanır, cezasını Bursa E Tipi Cezaevinde çekti. Ancak 12 Aralık 2018’de izinli çıktığı cezaevine bir daha dönmedi. Firar eden Haktanır hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Bugün Beyoğlu’nda polis ekipleri tarafından yakalanan Haktanır, kimlik kontrolünde sahte kimlik kullandığı ortaya çıktı. Firari olduğu ve 2 ayrı cinayet suçundan arandığı belirlenen Haktanır’ın, YouTube kanallarında hikayesini anlatarak para kazandığı da ortaya çıktı.

Renç Armağan Haktanır’ın hayatı, cinayetler ve skandallarla dolu bir romanı aratmayacak cinsten!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu