GÜN ORTASI

Üniversite öğrencisi İrem, kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

Bartın Üniversitesi Öğrencisi İrem Er, Aniden Kaybettiğimiz Bir Yıldız

Dün Bartın Hacı İbrahimpaşa Yüksek Öğretim Kız Öğrenci yurdunda yaşanan trajik olay hepimizi derinden sarsmıştır. Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 3.sınıf öğrencisi olan 24 yaşındaki İrem Er’in başından geçen bu acı olay, tüm öğrenci camiasını derinden üzmüştür.

İddiaya göre, İrem Er’in başının çok ağrıdığını belirterek arkadaşlarından ağrı kesici ilaç aldığı ve odasında yattığı öğrenilmiştir. Sabah arkadaşları tarafından uyanamayınca durumdan şüphelenilmiş ve 112 Sağlık ekiplerine haber verilmiştir. Maalesef yapılan kontroller sonucunda genç öğrencimiz İrem Er’in yaşamını yitirdiği belirlenmiştir.

Olayın ardından başlatılan soruşturma devam ederken, yapılan otopsi sonucunda İrem Er’in kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği ortaya çıkmıştır. Memleketi Manisa’da toprağa verileceği öğrenilmiştir.

Arkadaşları, İrem’in öğretmenliği çok sevdiğini ve en büyük hedefinin iyi bir öğretmen olmak olduğunu dile getirmişlerdir.

Bartın Üniversitesi Rektörlüğü, sosyal medya hesaplarından baş sağlığı mesajı yayınlayarak “Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümü öğrencimiz İrem Er’in aramızdan ayrılışının üzüntüsünü yaşıyoruz. Öğrencimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz” ifadelerine yer vermiştir.

İrem Er’in ani ve beklenmedik ölümü tüm Bartın Üniversitesi camiasını derinden üzmüş, sevenlerini yasa boğmuştur. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu