GÜN ORTASI

Otobüste okul müdürü ile oğlu saldırdı: Üzücü bir gelişme…

Tartışma Sonucunda Hüzünlü Bir Olay: Hamdiye-Ramazan Polat Çifti ve İsmet Turan

15 Aralık’ta Toroslar ilçesinde yaşanan olayda, hastaneden çıkan Hamdiye-Ramazan Polat çiftinin evlerine dönerken belediye otobüsünde yaşanan tartışma büyük bir üzüntüye sebep oldu. Çift, engelli koltuğuna yönelen okul müdürü İsmet Turan ve oğlu A.O.T. ile aralarında yaşanan gerilimin ardından saldırıya uğradı.

Olayın ardından taraflar karşılıklı olarak şikayetçi oldu ve hukuki süreç başladı. İsmet Turan ile oğlu A.O.T. gözaltına alındı ve mahkeme kararıyla tutuklandılar. Ancak A.O.T. bir süre sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, fakat sonrasında tekrar tutuklandı.

Mersin 19’uncu Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ardından İsmet Turan, ‘kasten yaralama’ suçundan mahkeme kararıyla cezalandırıldı ve hapis cezasıyla tahliye edildi. A.O.T.’nin ise hala çocuk mahkemesinde yargılanmaya devam edildiği belirtildi.

Ancak olayın sonu, bir trajediyle noktalandı. Yaklaşık 2 hafta yoğun bakımda tedavi gören Hamdiye-Ramazan Polat, maalesef hayatını kaybetti. Polat’ın cenazesi, Molla Camisi’nde düzenlenen törenle toprağa verildi. Bu üzücü olay, içimizi burkuyor ve herkesi derin bir hüzne boğuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu