GÜN ORTASI

Motosiklet sürücüsü kamyonet tarafından çarpılarak hayatını kaybetti

Koza Mahallesi’nde Motosiklet Kazası: Bayram Örs Hayatını Kaybetti

Saat 07.30 sıralarında Koza Mahallesi TEM Yanyol’da trajik bir kaza meydana geldi. Yangın söndürme sistemleri üzerine hizmet veren bir firmada çalışan 44 yaşındaki Bayram Örs, işe gitmek için motosikletiyle yola çıktığı sırada Evren Oto Sanayi Sitesi mevkinde kimliği belirsiz bir kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, gelen ihbar üzerine hızla sevk edildi. Sağlık ekipleri maalesef Örs’ün yaşamını yitirdiğini belirledi. 4 çocuk babası olan Örs’ün iş yerine sadece 100 metre kala yaşanan bu acı olay nedeniyle, çevrede trafik yoğunluğu yaşandı.

Polis ekipleri, güvenlik önlemlerini alarak kaza yerinde inceleme başlattı. Trafiğe kısa süreliğine kapanan yol, motosikletin kaldırılmasının ardından normale döndü. Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, kaçan sürücüyü tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Olayın ardından Bayram Örs’ün cenazesi Esenyurt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden Örs, sevenleri tarafından derin bir üzüntüyle uğurlanacak. Olayla ilgili detaylar polis ekipleri tarafından titizlikle incelenmeye devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu