GÜN ORTASI

Evde ölü bulunan yaşlı anne ve oğlunun dramatik hikayesi

POSTACI KAPI AÇILMAYINCA MUHTARA HABER VERDİ

Saat 16.00 sularında Atatürk Mahallesi Çavuşbaşı Caddesi’nde yaşanan olayda, binanın ikinci katına posta bırakmak için gelen postacı, kapının açılmaması ve evden yayılan kokulardan şüphelenerek mahalle muhtarına haber verdi. Yaşlı kadın ve oğlunun yaşadığı daireden cevap alamayan muhtar durumu derhal polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İtfaiye ekipleri, polisin nezaretinde kapıyı kırarak içeri girdiğinde evde iki kişiyi hareketsiz bir şekilde yerde yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde maalesef bu kişilerin hayatlarını kaybettiği belirlendi. Kimlikleri henüz tespit edilemeyen fakat anne ve oğlu oldukları öğrenilen bu kişilerin cenazesi, polisin yaptığı incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Çevrede bir iş yeri bulunan Vedat Eserli, yaşananları şu şekilde anlattı: “Yan binaya bir postacı geldi. Kapıyı çaldı, kapı açılmayınca muhtara haber verildi. Bir de evden kokular geliyordu. Muhtar da itfaiye ve polis ekiplerini çağırıyor. İtfaiye ekipleri kapıyı kırıp içeri girdiğinde yerde anne ve oğlunun cesedini buluyor. Daha sonra ekipler geliyor, incelemelerde bulunuyor. Cesetler cenaze aracına alınıp götürüldü. Müşterimizdi, 85-90 yaşlarında yaşlı bir kadındı, adam da 50-55 yaşlarındaydı.”

Polisin olayla ilgili çalışmaları devam ederken, bu trajik olay mahalle sakinleri arasında büyük üzüntüye sebep oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu