GÜN ORTASI

Erzurum’da bir baba-oğul tartışması ölümle sonuçlandı. Oğul, tartıştığı babasını silahla vurarak hayatını kaybetmesine neden oldu.

Erzurum’da Baba-Oğul Kavgası Kanlı Bitti: Baba Hayatını Kaybetti, Oğul Gözaltına Alındı

Erzurum’un Çaykara Caddesi’nde bulunan 7 katlı bir iş merkezinin 5. katında meydana gelen trajik olayda, 55 yaşındaki baba Fahrettin A. ile 25 yaşındaki oğlu M.T.A. arasında çıkan tartışma kanlı bir kavgaya dönüştü.

Olayın şiddetlenmesi sonucu M.T.A, silahını kullanarak babasını vurdu. İhbar üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak gelen sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen baba Fahrettin A. hayatını kaybetti.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekiplerinin olayla ilgili yürüttüğü soruşturma sonucunda zanlı M.T.A. gözaltına alındı. Baba Fahrettin A’nın cansız bedeni ise olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Erzurum Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Yaşanan bu acı olay, Erzurum’da derin bir üzüntü ve şok etkisi yaratırken, olayla ilgili detaylar ise soruşturma kapsamında netlik kazanmaya çalışıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu