GALATASARAY

Galatasaray’da Son Dakika Gelişmesi: Vinicius’un Yerine Bertuğ Yıldırım’a Şans!

Galatasaray, Fransa’dan Genç Bir Forveti Transfer Etmeye Hazırlanıyor

Galatasaray yaz transfer dönemi için harekete geçti! Sarı-Kırmızılı ekip, hücum hattını güçlendirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Okan Buruk’un ekibinde performansı istenilen seviyede olmayan Carlos Vinicius’un ardından gözler Fransa’ya çevrildi. Deneyimli teknik adam, forvet hattını güçlendirecek yeni bir isim arayışında.

Galatasaray’ın radarına giren isim ise genç yetenek Bertuğ Yıldırım! Rennes forması giyen milli futbolcunun Cimbom’un transfer listesine eklendiği iddia ediliyor.

21 yaşındaki oyuncunun, Fransız ekibiyle olan sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor. Rennes, Bertuğ Yıldırım’ı 5.4 milyon Euro karşılığında Atakaş Hatayspor’dan transfer etmişti.

Bertuğ Yıldırım, bu sezon Rennes formasıyla 27 maça çıkarken, sadece 1 gol atma başarısı gösterdi. Ancak genç yetenek, 2 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Fransız ekibinin genç forveti kiralama planları yapmasıyla birlikte, Galatasaray’ın transferde aktif rol alacağı ve Bertuğ Yıldırım’ı takıma katmayı hedeflediği konuşuluyor. Bakalım Cimbom, genç yetenekle büyük bir sürprize imza atacak mı?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu