FENERBAHÇE

Fenerbahçe taraftarı ile Ergin Ataman arasında yaşanan olayda küfürler ve arbede! Polis müdahale etti.

EuroLeague Final Four Öncesi Berlin’de Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman İle Fenerbahçe Bekolu Taraftarlar Arasında Otelde Büyük Tartışma

Berlin’deki otelin girişinde yaşanan olayda Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman ile Fenerbahçe taraftarları arasında gerilim başladı.

Taraftarların Ataman’a yönelik yaptığı ‘Doping yapsana’ tezahüratı karşısında kızgınlığını gizlemeyen Ataman da küfürlü karşılık vererek olayı daha da alevlendirdi.

Ataman’ın sinirlenmesiyle birlikte ‘Güvenlik görevlileri nerede?’ diye bağırdığı ve olayın farklı boyutlara ulaştığı görüldü.

Fenerbahçeli taraftarlarla yaşanan bu gerilimli anlar sonrasında Ataman, AA muhabirine açıklamalarda bulunarak, ‘Konaklayacağımız otele girerken Fenerbahçe taraftarların saldırısına uğradım. Daha sonra asansöre binerken beni koruması gereken polis tarafından itilip yere düştüm ve tartaklandım. Olayın görüntüleri ve şahitleri bulunmaktadır. Konuyu ilgili mercilere ilettik. Sağ olsun ilgileniyorlar ancak şu an lobide beklemek zorunda kaldık, odaya çıkış yapmamıza izin verilmiyor.

Final Four’un ilk ayağında Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos’un karşı karşıya geleceği heyecan dolu maç sonrasında turu geçen takım, finalde Olympiakos – Real Madrid eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu