DÜNYA

Meksika’da çıkan şiddetli kavga anı kameralara yansıdı

Meksika’da Mariachis Müzisyenleri ile Alev Yutan Sokak Performansçısı Arasında Kavga

Meksika’nın renkli ve canlı kültürüne dayanan sokak sahnelerine her gün şahit oluruz. Ancak bu seferki olay biraz farklıydı. Mariachis müzisyenleri ile dövüşmeyi seven bir sokak performansçısı arasında yaşanan gerilim, şehrin sokaklarında alev almış bir hadiseye dönüştü.

Olayın fitilini ateşleyen sokak performansçısı, aniden ortaya çıkıp müzisyenlere alev makinesiyle saldırdı. Kıyafetleri tutuşan müzisyenler, paniğe kapılıp alevleri söndürmeye çalışırken performansçı kaçmayı başardı.

Kavga sonrası konuşan alev atan adam ise yaşananların tamamen kendisine saldıran müzisyenlerin provokasyonuyla başladığını öne sürdü. Ancak tanıklar, durumun birçok sokaktaki rekabetten kaynaklanabileceğini iddia ediyor.

Meksika sokaklarında yaşanan bu tür olaylar her ne kadar olağan gibi görünse de sonuçlarının farklı olabileceği bir kez daha anlaşıldı. Can kayıplarının olmaması şans olarak nitelendirilirken, bu tür kavgaların sıklıkla para kazanma yarışından kaynaklanabileceği düşünülüyor.

Meksika’da 21 Eyalet Kısıtlı Elektrikle Başa Çıkmaya Çalışıyor

Aşırı sıcak hava nedeniyle 21 eyalette yaşanan elektrik kesintileri, ülkeyi karanlığa gömmeye devam ediyor. Sıcaklıkların yükselmesiyle birlikte elektrik talebi de artarken, yetkililer kesintilerin en kısa sürede giderilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu