SPOR

Ali Koç’un adaylık nedenlerini açıklamasıyla gözler bu kez onun üzerinde!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Basın Toplantısında Konuştu

Fenerbahçe Başkanı ve yeni dönem başkan adayı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, “Altı yıl boşa geçmiş diyenler var. Bunun üzerine altı yılda olanları, niye kararımı değiştirip aday olduğumu sizinle paylaşacağım. Geçen süreçte çok şey öğrendik. Fenerbahçe’de bilerek, isteyerek yanlışımız olmadı ve olamaz da. Neler yapılması gerektiğini çok daha iyi görüyoruz. En çok uğraştığımız, çaba sarf ettiğimiz, başarılı olduğumuz yer ise kulübün mali yapısıdır” diyerek duygularını paylaştı.

Koç, 2018’de UEFA’nın yayınladığı raporda Fenerbahçe’nin Avrupa’da batmaya en yakın kulüp olarak gösterildiğini belirtti. Ancak bugün kulübün finansal durumunun çok daha iyi olduğunu söyleyerek, “Toplam yükümlülüklerimiz yarıya indi. En büyük hedefimiz Fenerbahçe’yi şampiyon yapmaktır” dedi.

Ali Koç, gelecek sezonki hedeflerine değinirken, “Öyle bir takım kuracağız ki; benim size şampiyonluk sözü vermeme gerek bile kalmayacak. Bir kere şampiyon olup cam tavanı kırdığımızda inanın ki şampiyonluklar arka arkaya gelecektir. Bizi engelleyenlerin en büyük korkusu budur” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu