GÜN ORTASI

Bodrum’da Yaz Sezonuna Hazırlandığımız Şu Günlerde MUSKİ Hala Gündemde! Susuzluk Problemine Çözüm Bulunamadı!

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BODRUM’DAKİ SU SIKINTILARI İÇİN BODRUM KENT KONSEYİ İLE BULUŞTU

MUSKİ Genel Müdürlüğü Yöneticileri ve Bodrum Kent Konseyi Çalışma Grubu Sorunları Ele Aldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü, Bodrum’da yaşanan su sıkıntılarına çare olmak adına harekete geçti. Yöneticiler, Bodrum Kent Konseyi çalışma grubu üyeleri ile bir araya gelerek şehirde yaşanan sorunları masaya yatırdı.

Başkanlığını MUSKİ Genel Müdürü Yılmaz Şengül’ün yaptığı heyet, Bodrum’da su altyapısıyla ilgili yaşanan problemleri detaylıca ele aldı. Hat patlakları, su miktarının artırılması, kayıp kaçağın azaltılması ve atıksu arıtma kapasitelerinin yükseltilmesi gibi konular toplantının odağında yer aldı.

Toplantıda, Bodrum’da yaşanan su sorunlarının çözümü için acil bir master plan hazırlanması gerektiği vurgulandı. Su kayıp kaçağının önlenmesi ve su rezervlerinin artırılması konularında hızlı ve etkili alternatif çözümler üzerinde duruldu.

Özellikle MUSKİ tarafından sürekli arızaların yaşandığı CTP hatların daha dayanıklı borularla yenilenmesi ve sürekli su kesintilerinin önlenebilmesi için çalışmaların sürdürülmesi gerektiği belirtildi. Ancak şu ana kadar atılan adımların yetersiz olduğu ve sorunun hala çözüme kavuşmadığı ifade edildi.

Sonuç olarak, Bodrum’daki susuzluk problemi nedeniyle mağdur olan halk, kalıcı ve etkili bir çözüm beklemektedir. Sorunların hızla çözüme kavuşturulması, hayata geçirilen projelerin takipçisi olunması talep edilmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu