GÜN ORTASI

Euroleague Final Four’da Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos arasındaki maçın tarihi, saati ve hangi kanalda yayınlanacağı neden bilgi verilmiyor?

Fenerbahçe Beko, Panathinaikos Maçı Dörtlü Finalde

Fenerbahçe Beko, Panathinaikos’u yenerek dörtlü finale yükselecek mi? Heyecan dorukta! 5 yıl aradan sonra adını tekrar finale yazdırmak için mücadele edecek sarı-lacivertliler, Jasikevicius liderliğinde Monaco’yu geride bıraktı. Bu büyük başarıyla Fenerbahçe, Final Four’a en fazla katılan Türk takımı oldu! Şimdi gözler Real Madrid – Olympiakos maçının sonucunda. Kazanan takım, finalde Fenerbahçe’yi bulacak.

EUROLEAGUE FİNAL FOUR TARİHLERİ THY Avrupa Ligi Şampiyonu, Berlin’de belirlenecek! Fenerbahçe Monaco maçıyla dörtlü finale adını yazdıran takımlar arasında yerini aldı. Dörtlü Final, 24-26 Mayıs tarihleri arasında Mercedes-Benz Arena’da nefesleri kesecek bir mücadeleye sahne olacak. ️ Panathinaikos Fenerbahçe Beko maçı ise 24 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da! Kritik mücadele, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe son 9 yılda 6. kez Dörtlü Final’e yükselerek adını altın harflerle yazdırdı. İstanbul, Berlin, Belgrad, Madrid, Vitoria-Gasteiz…sarı-lacivertliler her zaman en iyisi için sahada! Bu kez de Berlin’de zaferin tadını çıkarmak için hazır. Takımımıza destek olmak için yan yana!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu