GÜN ORTASI

Yalova’da Semiha Sözer, eşcinsel olduğunu öğrendiğini iddia ederek uçurumdan atıldı! Detaylar için 30 fotoğraf…

Altınova ilçesi Soğuksu köyü Ballıkaya mevkisinde Kayalıklardan Düşen Kadının Ölümüne İlişkin Gelişmeler

24 Ocak 2023 tarihinde Semiha Sözer, yanında eşi E.S. ile birlikte yaklaşık 20 metrelik kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti. Olayın ardından E.S. Jandarma’ya verdiği ifadesinde, akşam yemeğinden sonra fotoğraf çekmek için kayalıklara çıktıklarını belirterek, “Bir anda bir ses duydum, aşağıya bakınca Semiha’nın yere düştüğünü gördüm. Eşimle çok mutluydum, nasıl olduğunu anlamış değilim.” diyerek olayın kaza olduğunu iddia etti. E.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Semiha Sözer ise ailesi tarafından toprağa verildi.

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı, hava sıcaklığının 6 derece olduğu rüzgarlı bir günde kayalıklara çıkmalarından şüphelenerek, soruşturmanın yeniden açılmasını ve gizli bir şekilde yürütülmesini talimat verdi. Yalova Jandarma Alay Komutanlığı özel bir ekip görevlendirirken, Adli Tıp Kurumu uzmanlarından oluşan bir ekip de genç kadının düştüğü alanda inceleme yapmak üzere görevlendirildi.

Soruşturma kapsamında Semiha Sözer’in annesi S.D.’nin ifadesine başvuruldu. Başlangıçta şikayetçi olmayan anne, daha sonra kızının evliliğindeki mutsuzluğunun farkına vardığını belirterek, “Kızım bize ait olmayan fotoğraflar gönderdi, kızımın eşi tarafından yazıldığını düşündüğüm notlar vardı.” dedi. Semiha’nın arkadaşları ise odalarını ayırdıklarını ve E.S.’nin bazı fotoğraflarını gösterdiğini ve kızı tehdit ettiğini aktardılar.

E.S. teknik ve fiziki takibe alınırken, yapılan incelemeler sonucunda cep telefonunda ve bilgisayarında olay tarihinde düşme haberini okuduğu ve özel fotoğrafları sakladığı tespit edildi. Akademisyenlerden oluşan bir heyet tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, Semiha Sözer’in itilerek düştüğü raporlandı ve E.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu gelişmelerin ardından soruşturma derinleştirilerek devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu