MANŞETLER

Ata Emre’nin motokurye katilini babası azmettirdiği belirtilerek istenen ceza açıklandı!

BALIKESİR’DE RESTORAN KURYESİ ACIMASIZCA BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ!

Balıkesir’in Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokak’ta, zincir restoranda kurye olarak çalışan Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencisi Ata Emre Akman (20), korkunç bir saldırıya uğradı.

E.O. (17) tarafından ölümüne neden olan saldırgan, Akman’ı vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklayarak acımasızca katletti. Genç kurye olay yerinde hayatını kaybetti ve E.O. kaçmaya çalışsa da polis operasyonuyla yakalandı.

SALDIRI SONUCU TUTUKLANAN ZANLILARIN CEZALANDIRILMASI İSTENİYOR!

Saldırganla birlikte oğlunu sakladığı iddia edilen Orhan O. da gözaltına alındı. E.O. ve babası, polis işlemlerinden sonra adli makamlara sevk edildi. E.O. tutuklanırken, serbest bırakılan Orhan O. tekrar gözaltına alındı ve hakkında adli işlemler başlatıldı.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI!

Olay, yakındaki bir okulun güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, Ata Emre Akman’ın çok sayıda bıçak darbesiyle yere düşüp motosikletinin üzerine çökmesi görülüyor. Ayrıca olaydan bir hafta önce Akman’ın ailesiyle geçirdiği tatilden görüntüler de ortaya çıktı. Genç kuryenin kameralara el sallayıp gitar çalıp sevgilisiyle şarkı söylediği anlar da görüntülerde yer alıyor.

İDDİANAMEDE CANAVARCA HİSLERLE KATLEDİLDİ!

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı, suçlamaları tamamlayıp E.O. için iddianame hazırladı. E.O. hakkında canavarca hislerle adam öldürme suçundan 18 ila 24 yıl arasında değişen hapis cezası istendi. Babası Orhan O. için hazırlanan iddianamede ise ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

TALİMATLA CİNAYET PLANLAYIP UYGULADILAR!

Orhan O., izinli çıktığı cezaevinden döndüğünde, oğlu E.O.’ya talimat vererek Ata Emre Akman’ın öldürülmesine sebep olan bir dizi olayı tetikledi. İddianamede yer alan tanık ifadeleri, Orhan O.’nun azmettirici olduğunu destekler nitelikte. Balıkesir Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek olan davada, tüm suçlamalar detaylı bir şekilde karara bağlanacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu