TÜRKİYE

ATM’de Önce Dayak Yediler, Sonra Soyuldular!

Kirazlı Mahallesi’nde Bankamatik Gaspı Olayı

Pazar gecesi saat 01.40’ta Kirazlı Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, E.A. adlı vatandaş, bankamatikten para çekmek için sıra beklerken bir grup saldırganın hedefi haline geldi.

İddialara göre, banka işlemlerini yaparken arkasından yaklaşan üç kişi, E.A.’ya saldırdı ve bir anda tekme tokat giriştiler. E.A. yere düşerken saldırganlar, cebindeki 10 bin lirayı, kimliğini, banka kartlarını ve aracının anahtarını alarak kaçtı.

Şüphelilerin ara sokaklarda kaybolması üzerine olay polise bildirildi. Polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek saldırganların eşkâlini belirlemeye çalıştı.

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, daha önce E.A. ile tartışma yaşadığı belirlenen A.A. ve B.A. isimli şahısları olayla ilişkilendirdi. Toplamda 5 kişi gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, yağma ve kasten yaralama suçlarından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay anı güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde E.A.’nın birdenbire saldırıya uğradığı ve acımasızca dövüldüğü anlar mevcut. Saldırganlar daha sonra koşarak kaçarak izlerini kaybettirdi.

Yaşanan bu olay, Kirazlı Mahallesi sakinlerini tedirgin ederken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Bu tip vahşi saldırıların toplumda endişe yarattığı bir gerçek. Güvenlik önlemlerinin artırılması ve suçluların adalete teslim edilmesi adına yetkililerin gereken adımları atması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu