BEŞİKTAŞ

Hasan Arat, Beşiktaş’ın DNA’sında kupaları kaldırmak var!

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası Finaline Hazır! Hasan Arat: ‘Türkiye’ye Barış Getirecek Bir Final Diliyoruz’

Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda yarın Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, final öncesi son antrenmanını statta gerçekleştirdi. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Hasan Arat, basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

‘TÜRKİYE’YE BARIŞ GETİRECEK BİR FİNAL DİLİYORUZ’

Başkan Arat, finalin Türkiye’ye barış getirmesini dileyerek, centilmence bir karşılaşma temennisinde bulundu. Beşiktaş olarak kura çekiminden memnuniyet duyduklarını belirterek taraftarın desteğine vurgu yaptı.

‘Takımımız hazır, sakatlar toparlandı. Beşiktaş teknik heyeti bu kupayı alarak bu seneyi unutturmak istiyor. Taraftarlarımızı üzen bir sezonun ardından Türkiye’nin ilk kupasını kazanmak en büyük arzumuz’ dedi.

‘TÜRKİYE’DE HAKEM HATALARINDAN HERKES SIKILMIŞ DURUMDA’

Arat, hakem Ali Şansalan’ın atandığını hatırlatarak VAR’da yabancı hakemin olacağını söyledi. Hakemlerin hakkaniyetli bir şekilde yöneteceğine inandığını belirten başkan, centilmence bir mücadelenin önemine vurgu yaptı.

‘Hakemlerin tüm Türkiye ve yurt dışının izleyeceğini düşünerek yönetmeleri önemli. Beşiktaş’ın kupa kazanma isteği büyük. Sporcu ve teknik kadrosuyla başaracak kaliteye sahiptir. Kötü bir sezonun ardından taraftara kupa armağan etmek istiyoruz’ şeklinde konuştu.

‘BEŞİKTAŞ DÜNYANIN EN GÜZEL STADINA SAHİP’

2026 UEFA Avrupa Ligi finali ve 2027 UEFA Avrupa Konferans Ligi finalinin Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak olmasına değinen Arat, Beşiktaş’ın sahip olduğu stadın önemine vurgu yaptı. Stadın finallerde adının yazdırılmasının camia için gurur verici olduğunu belirten başkan, emeği geçenlere teşekkür etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu