TÜRKİYE

“Yerlikaya, kertenkele elebaşı olduğunu iddia etti ve suç örgütünü çökerttiklerini söyledi!”

Bakan Yerlikaya: İzmir’de Organize Suç Örgütü Operasyonu Düzenlendi!

Bakan Yerlikaya’nın sosyal medyadan yaptığı paylaşıma göre, ülkemizi organize suç örgütlerinden ve çetelerden temizleme kararlılığımız devam ediyor. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kasten yaralama, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet ve silahla tehdit suçları işleyen organize suç örgütü üyeleri tespit edildi.

Operasyon kapsamında 5 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet ruhsatsız tüfek ve muhtelif miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. MAHZEN-48 operasyonunda, ele başı olarak bilinen Kertenkele lakaplı Batuhan Tokun’un liderliğindeki organize suç örgütü çökertildi ve operasyonda 9 şüpheli yakalandı.

Bakan Yerlikaya, ülkemizi organize suç örgütlerinden arındırma çabalarına devam edeceğimizi vurgulayarak, bu tür faaliyetlerin adalet önünde hesap vereceğini belirtti. Operasyon sonucunda güvenlik güçlerimizin başarılı çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ifade eden Yerlikaya, halkın huzur ve güvenliği için mücadeleye kararlılıkla devam edileceğini dile getirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu